Aankomst op Maandag 21 & 28 November, Maandag 5, 12 & 19 December 2016.
4 nachten / 5 dagen
Kamer ter beschikking vanaf 16 uur
Op de dag van vertrek vragen we de kamer te verlaten na het ontbijt voor 11u!
PRIJS
Budget - Ratafia kamer € 525,00 per persoon.
Supérieure Double & Triple € 559,00 per persoon.
Exclusives Chambre € 595,00 per persoon.
Exclusives Suite € 660,00 per persoon.
Single suppl. € 55 per dag per persoon.
OMSCHRIJVING
Welkom met een glaasje Champagne Résidence Pierre & zoete zonde!
Dagelijks ontbijtbuffet met verschillende brood en vleesspecialiteiten, zuivel, vers sinaassap, fruitsalade, yoghurts. Variatie aan gebakken, gekookte en gepocheerd eitjes, worstjes en bonen in tomatensaus.
4 keer een vijf gangen wildmenu en voorafgegaan met Champagneapertiief en hapje, geserveerd met aangepaste witte en rode wijn, waters en frisdranken tot aan de koffie en borrel.
Maandagavond Carpaccio van hert met pestodressing, zoet zure tomaat en Parmezaan Wintersoepje van pompoen, prei en Chaourcekaas. Stoofpotje van Everzwijn, Winterse groentjes, aardappelgratin. Kaasplankje met Soumantrain - Bleu d’auvergne & Comté - Rozijntjes & Nootjes. Chocolademoeulleux, rode vruchten en vanillesausje.
Dinsdagavond Trio van wildpastei, winters slaatje met nootjes en uienconfituur Consomme van Patrijs met tuinkruiden en kwarteleitje Wilde eend ‘Colvert’ - Vijgensausje - Puree van kastanjes & winterse groenten. Kaasbord met Chaource - Camembert & Langres met vijgenconfituur. Appeltaartje met calvados geflambeerd en Amandelijs.
Donderdagavond Risotto van bospaddestoelen met wilde Noorse zalm en kaasschilfers. Brocoli - Aspergesoepje met zure room van Isigny, gesmolten Oud Brugge & Gerookte Fazantsnippers. Filet van jong edelhert, Jagersausje, krieltjes met Brussels lof en winterse kolen. In de oven gesmolten Mont d’or met krokante korst en een broodvariatie. Creme Brulé - Bittere chocolade - Panna cotta & Fruitsoepje met Sabayon.
Vrijdagavond Victoriabaars met zalm gevulde pasta en jus van Langoustines met gebakken gamba. Winters stoofpotje van Coquilles Saint Jacques en Grijze Noordzeegarnalen in een kreeftenbisque. Sorbet van Champagne Rundstournedos “Rossini” Rode wijnsaus & ganzenlever gebakken met Anna aardappeltjes Kersenijs - rode vruchtencoulis en een winters pleziertje.
Inclusief ter plaatse met alle gasten degustatie van onze drie winterchampagne’s ULTRA BRUT - EXTRA DRY - ULTRA PINK & 3 Winterse hapjes.
Dagelijks een koffie en huisgemaakt gebak.
Vrij bezoek aan een champagnehuis en degustatie! Vrij bezoek aan een kaasbedrijfje! Vrij bezoek en degustatie in Chablis met bezoek en degustatie bij wijnhuis!
Vrij gebruik van ons buitenzwembad & jacuzzi! Vrij gebruik van onze elektrische Renault Twizy wagens om de streek te verkennen.
Prijs per persoon, inclusief bovenstaand arrangement en dranken zoals aangegeven bij de maaltijden.
PROMOTIE Per koppel een flessendop Champagne Résidence Pierre!